lørdag 28. august 2010

Hytta

Den perfekte avslutningen på en dag for Perle er å få leke med Diva på hytta til "mormor og morfar"


Og Axel må selvfølgelig også være med for at det skal bli helt perfekt


Alle guttene liker seg godt på hytta til mormor og morfar!


Og utsikten fra hytta ved Jonsvannet er upåklagelig!

Perle

Først var Perle (Sort Dvergschnauzer) på tur sammen med Axel som var på sykkeltur



Da Perle snart er 5 mnd er det på tide med litt utstillingstrening, eller ringtrening som det også heter. Først så var det å lære seg å gå fint i utstillingsbåndet



Og så må man lære å stå fint så dommeren får se hvor fin man er :-)


Perle syns nå hun var utrolig flink til å sitte hun da, og lurte på om hun ikke fikk godbit snart ;-)

Babe snorker

Da vi satt og spiste frokost i dag så hørte vi Babe snorke, Babe er da vår hvite Dvergschnauzer. Dette fikk tankene til guttene i sving.......heldiggrisen Babe (filmen) ble nevnt......Dvergschnauzer og snorking ble også nevnt. Til sluttt så ble konklusjonene:
Dverg-snorkeren Babe!

torsdag 26. august 2010

Pakke i dag!

Endelig etter uendelig lang venting (målt i en 15 årings tidsperspektiv) kom det pakke i posten i dag.
Og det var selvsagt den lenge etterlengtede iPhone 4 - og slik ser den ut:


I følge bredden på smilet til 15 åringen så er han veldig fornøyd ja!



onsdag 25. august 2010

Micro SIM-kort

I posten i dag kom det et micro SIM-kort fra Telenor, har nemlig er 15 åring som går og venter i spenning på sin iPhone 4. Har bestilt iPhone 4 via internett (Apple) og i følge pakkesporingen så skal den være her i morgen. Jeg ringte 09000 (Telenor) og bestilte micro SIM-kort og flaks at det kom før telefonen da.

mandag 23. august 2010

Brandhaugen

I dag har jeg hatt hyggelig besøk av et par her fra Trondheim og en megler fra Fosen Eiendomsmegling(FosenAdvokaten AS) på Brekstad. Det var et kontraktsmøte for å signere på salget av vår fritidseiendom (Brandhaug) på Storfosna. Må si jeg syns det er litt vemodig med tanke på alle de gode minnene vi har fra denne eiendommen.

søndag 22. august 2010

Dvergschnauzer valper?

Ja i morgen er det 5 uker siden Babe hadde besøk av kjekke Theo, og man skal jo merke om en tispe er drektig når det har gått 5 uker. Babe begynner å bli ganske så rund, så hvis det ikke er på grunn av Eukanuba Puppy & Junior (valpefôret) så er det nok valper på gang :-)
Vi har ventet lenge på dette da det er over 4 år siden vi hadde hvite Dvergschnauzer valper sist, så vi både håper og tror det blir noe nå.

Skolestart

I morgen er det skolestart for guttene igjen. Odin begynner i tiende på Selsbakk skole, Iver i fjerde og Axel i andre på Byåsen skole. Og når man begynner i andre er det definitivt ikke aktuelt å troppe opp på skolen i oransje førsteklassesekk. Da ble det å gå til anskaffelse av en kul Bergans skolesekk.

Helgatur

Kanskje på tide å blogge litt igjen, bare nesten to år siden sist. I helga har Iver og Axel vært på tur til Hessdalen sammen med mormor og morfar. De har en Hymer bobil som guttene elsker å være med i. De så dessverre ingen ufo, men er overbevist om at de i alle fall hørte en bjørn.

Iver viser stolt frem ørreten han fisket selv :-) Litt mer ivrig på å fiske den enn å spise den da.

Axel og Perle er perlevenner. Gjensynsgleden var stor da Axel kom hjem igjen.