onsdag 12. november 2008

Hva skal vi finne på til middag ?

Ta ”noe lettvint” får jeg til svar. Og hva er ”noe lettvint” ? Det er i alle fall ikke lettvint å finne på middag til fem sultne sjeler hver dag. Når ingen liker det samme og alle helst vil ha sin livrett. Så skal det jo helst være sunt og variert også da. Greit nok med femåringen som er overbevist om at ” kule ” folk spiser fisk, men det har sjuåringen nå mistet trua på. Det han syntes var kjempegodt i forrige uke er plutselig på den stadig voksende ”liker ikke”-listen denne uka. Men det går over, trøster jeg meg med. De fleste unger har vel en periode da de kun liker pasta, pølser og pannekaker. Men man kan ikke tilfredsstille alle ganer hver dag. Så noen får bare surmule så mye de vil ved middagsbordet i dag, men i morgen er det kanskje deres livrett som står på bordet.

Men i går var faktisk alle veldig fornøyd med middagen, store som små. Da stod det pizza på menyen. De to yngste ” gutta boys ” rynker vanligvis på nesa til dette fôret. Men denne gang gjorde mor en liten vri og delte bunnen i fem deler, slik at alle fikk lage sin egen pizza. Alle ingredienser: pepperoni, skinke, chili, paprika, sorte oliven, fersk champignon, fersk mozarella, tynne potetskiver, revet ost, frisk basilikum og frisk oregano ble satt utover bordet så alle fikk klaske på det de ville. Og det var utrolig populært. Neserynkerne spiste faktisk opp nesten en hel pizza hver. De dristet seg faktisk til å smake på rå chili også, men fy det var sterkt! Her er bilder av kunstverkene:


Tredagers skjegg!

Apropos damer med skjegg som jeg skrev om i siste innlegg, her er hva nyere forskning sier om damer og skjegg. Leste en artikkel om at det var forsket på hvordan damene foretrakk oss menn! Og de fleste damer ble mest tiltrukket av menn med tredagers skjegg. Etter tredagers skjegg kom glattbarberte menn som foretrukket, og fullskjegg var minst tiltrekkende.

Så konklusjonen blir at vi menn kan i alle fall virke tiltrekkende på damer hver tredje dag!

Hvem er vi?

For at noen i det hele tatt skal gidde å klikke seg inn på denne bloggen så må jeg vel legge inn litt her kanskje!
Kan jo begynne med å fortelle at vi er en familie på to voksne og tre barn som bor i et hus på Byåsen i Trondheim. Her er bildet av huset vårt:
Er ikke helt ferdig med byggingen ennå som man ser

Familiens store lidenskap er hund! Foruten forskjellige aktiviteter med hund så driver vi også med oppdrett. En av rasene vi har er Dvergschnauzer, små vakre damer med skjegg :-) Her er en av de:
Dette er vår lille Babe

tirsdag 11. november 2008

Første innlegg

Ja dette er som tittelen sier det aller første innlegget i bloggen vår.
Har ikke så mye å skrive om så det må jeg komme tilbake til senere :-)