lørdag 25. september 2010

Nye bøker

Høsten er høytid for nye bokutgivelser, til glede for både små og store her i huset. Boken " Ella og de andre " av Timo Parvela er en morsom og spennende bok. Den handler om Ella som går i andre klasse og klassekameratene hennes. Da læreren begynner å oppføre seg merkelig, er de temmelig sikre på at han har blitt utsatt for en pengeutpresser. Midt i blinken for Axel og Iver her på 7 og 9 år, blir spennende å lese videre i morgen.


" Gnøkkel og Fnøkkel og det synkende tonometer " av Stian Barsnes-Simonsen, handler om tvillingene Gnøkkel og Fnøkkel som bor på planeten Melo. Der trenger folk kun musikk for å overleve. Med boka følger en CD med flotte sanger, vi gleder oss til å ta fatt på denne.


De tidligere bøkene av Cecilia Samartin har vært en fryd å lese og " Mofongo " er så langt inget unntak. Har man først begynt er det vanskelig å legge den fra seg. Den handler om hjertesyke Sebastian som drømmer om å være som andre gutter. Høydepunktet i hverdagen hans er å besøke bestemoren etter skoletid. Jeg har så vidt begynt med boka og nyter leseopplevelsen så lenge den varer.


" Nemi monstermaskinen " av Lise Myhre inneholder Nemistriper og helsider, samt smått og stort av spesialstoff laget for album og blader , kalendere osv. i 2004. Nemi er bare " Konge "

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar